Livrare și plată

Voucherile nu pot fi folosite pentru produse care sunt deja în promoție.

LIVRARE ȘI PLATĂ

Ca sa poți comanda produsul dorit nu trebuie decât să urmezi niște pași simpli:

  1. Cum cumpăr? Lansarea unei comenzi?

Adaugă produsele dorite in coș, completează datele și trimite comanda. În scurt timp vei fi contactat de un operator pentru confirmarea comenzii.

  1. Cât durează până voi primi comanda?

Produsele noastre sunt realizate individual și cu multă migală, fapt ce face că durata de producție să fie de până la 3 zile lucrătoare. În plus, se pot adăuga alte 1-2 zile lucrătoare pentru manipulare și livrare. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.Produsele comandate vor ajunge la d-voastra în maxim 4-5 zile lucrătoare.

  1. Cum plătesc?

Plata produselor comandate de pe site-ul www.smartandpretty.ro se poate efectua la livrarea produselor de către curier(ramburs) sau în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată; dovada platii trebuie trimisă către societatea noastra la adresa de e-mail creator@smartandpretty.ro. Pentru ramburs puteți să folosiți aplicația Revolut cu nr. 0741085845. În cazul plății în avans, livrarea va fi efectuata numai după intrarea banilor in contul nostru.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele smartandpretty.

Cât costă transportul?

Transportul este 20 de lei, peste 150 de lei este GRATUIT.

Retur GRATUIT pentru orice comanda.

Garantia 200 %

Avem mare încredere in produsele noastre, așa că am introdus sistemul Garanție 200% pentru toate produsele*

Ce presupune garanția 200%?

Dacă produsul comandat nu este pe placul tău, sau nu este conform așteptărilor tale îți schimbăm produsul său îți returnăm banii ( garanție 100%)

În plus îți oferim posibilitatea de a păstra produsul comandat anterior ( garanție 100%) și noi returnăm banii, în afară de costul de livrare.
Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Ne dorim numai clienți fericiți și multumiți!

Transport gratuit pentru comenzi de peste 150 RON. Cost Livrare 20 RON pentru comenzi sub 150 RON.

Firma de curierat este DPD.

Cumpărăturile cu SMARTANDPRETTY sunt simple și confortabile, deoarece ai toată susținerea noastră din momentul în care îți alegi produsul îndrăgit, și până după momentul livrării acestuia la tine acasă. De aceea, noi vă îți punem la dispoziție livrarea în siguranță a produselor comandate prin cea mai sigură companie de curierat din România