Fizetés és kiszállítás

A kedvezményes kuponok nem felhasználhatóak a már akciós termékeknél.

FIZETÉS ÉS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Ahhoz, hogy megrendeld a kiválasztott terméket, néhány egyszerű lépést kell csak követned:

  1. Hogyan történik a megrendelés?

Tedd bele a kosárba a kiválasztott terméket, és töltsd ki az adataiddal az űrlapot, küldd el a rendelést. Rövid időn belül visszaigazolást fogsz kapni a megrendelésedről.

  1. Mennyi ideig tart amíg megkapom a terméket?

Mindenik termékünket egyedileg készítjük el, nagy odafigyeléssel és alaposan, ezért a gyártás eltarthat 3 napig is. Ugyanakkor a kiszállítás miatt még rászámolódhat 1-2 munkanap. Az ünnepnapok vagy a nagy leárazások szintén befolyásolják a kiszállítás időpontját, így a megrendelt termékek 4-5 nap alatt érkeznek meg Hozzád.

  1. Hogyan fizethetek?

A megrendelt termékek kifizetése megtörténhet átvételkor, ekkor a futárnak fogsz fizetni, vagy előlegként egy Revolut kontra (0741085845) vagy direkt a számlánkra, ekkor az a kérésünk, hogy a kifizetési bizonylatot küldd el a creator@smartandpretty.ro címre. Amennyiben az előlegfizetést választod, csak az összeg beérkezése után indítjuk el a kiszállítást.

  1. Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállítás díja 20 lej Románián belül, 100 lejen felüli vásárlás esetén ingyenes.

200%-s garancia

Mi maximálisan megbízunk a termékeinkben, hiszen mindig a legjobb minőséget biztosítjuk, ezért vállalunk 200%-s garanciát.

Mit is jelent a 200%-s garancia?

Amennyiben a megrendelt termék nem tetszik vagy nem olyan, amilyet vártál, probléma nélkül visszaküldjük a kifizetett összeget. (ez jelenti a 100%-s garanciát)

Ezen felül, felajáljuk a lehetőséget, hogy megtartsd a terméket. (100%-s garancia)

Csak és kizárólag megelégedett és boldog vásárlókat szeretnénk, ezért igyekszünk mindent megtenni, hogy ne csak egy vásárlónak érezd magad nálunk, hanem A vásárlónak, különlegesnek és egyedinek.